dimarts, 30 d’agost del 2011

SABÓ DE SAL


 El sabó de sal és un sabó que no fa gaire sabonera, però és molt suau  (encara que no o sembli) i a més deixa la pell molt hidratada. 
És bàsicament d'oli d'oliva i també porta oli de coco, de ricí i de palma, i per l’excés de grassa  mantega de cacau i de karité, sal marina fina i olis essencials de sàlvia, romaní i tarongina.
Tot el procés fins a la traça és igual que els sabons en fred però després d’emmotllar-lo el poso al forn calent a  uns 70º durant dos hores i el tallo al treure' l del forn, ja que quant s' asseca es trenca. (no es ben be el mètode en calent per la qual cosa l'hem de deixar curar les 4 setmanes com a mínim.)
És un sabó molt adequat per pells grasses i amb problemes de grans i està contra indicat per persones amb la pressió sanguina alta.













Els que són en forma de magdalena van ser per al detall d'un bateig, i els vaig embolicar tal com mostra la foto.



6 comentaris:

  1. Que be el sabó de sal, jo no n'he fet cap. els detalls per el bateig molt bonics i els embolcalls també, t'han quedat preciosos.

    ResponElimina
  2. La veritat es que es un sabó molt agraït el de sal, i deixa la pell molt hidratada.
    Jo fa molt de temps que tinc pendent de fer la base de glicerina, segons el teu tutorial, i encara no he tingut temps, quand pugui ja et comentaré
    Moltes gracies

    ResponElimina
  3. Es sabó de sal m'agrada molt, sa primera vegada que el faig emprar en va resultar extrany però després es una maravella.

    Veig que no atures.

    ResponElimina
  4. Ma. Àngels, aquests cupcakes de sabó t'han quedat preciosos. Fan ganes de menjar-ne un.
    Petons.
    Belén.

    ResponElimina
  5. Hola Cristina, la veritat es que si que resulta una mica extrany, la gent pregunta , de sal? com fen que no ho acaben de veureu clar, pero quan el proves va molt bé especialment per pells una mica grassas.

    ResponElimina
  6. La veritat Belen es que la setmana pasada vaig haver de treure de la boca d'una nena un sabó de xocolata.
    Petons
    Mª Angels

    ResponElimina